Fototapeter - Stor Tegelvägg

Modellnummer: BW11
Tillgänglighet: I lager
2,300.00kr
Antal:
 
Pris:
Exkl. moms: 1,840.00kr

Fototapeter - Stor Tegelvägg

Gör ditt hem lite mysigare med en ny stor fototapet med tegel. Tapet är i naturtrogen storlek. Varje tegelbit är cirka 75x17,6cm fogen är cirka 12mm. Detta är ett smart och lite roligt sätt att förändra sitt hem utan att smutsa ned det med murbruk. Med vår fototapet får ditt rum nytt liv och ett annat djup än tidigare. Denna fototapet levereras som förtryckt artikel på beställning men kan också specialanpassas om så önskas. Förtryckt har denna storleken 230cm X 347cm Behöver du andra mått tveka inte att ta kontakt så kan vi anpassa detta utan extra kostnad.

Vi trycker denna tapet på ett fint tapet material med riktigt bra skärpa som ger ett mycket bra slutresultat som håller i många år. Denna tapet levereras som våder om max bredd om 63cm. Mindre bredder kan förekomma för att anpassas till den totala bildbredden på vägg. 

Vi har snabb leverans och din fototapet är endast 2-3 dagar bort.

Storlek på denna förtryckta fototapet är :

Höjd: 230cm  x Bredd : 347 cm


Högsta kvalité med snabba leveranser

Alla våra fototapeter levereras på förstklassiga tapetpapper.  För att montera våra fototapeter behöver du inga direkt specialverktyg eller tapetlim. Det enda du behöver är vatten och tålamod. Med varje leverans medföljer en monteringsanvisning för just din beställda artikel med ritning och mått. Följer man denna anvisning så går monteringen av din fototapet fint, och slut resultatet kommer att bli jättebra. Det finns också filmklipp som vi kan maila länk på som underlättar din montering.

Tillsammans med vår vattenbaserade och lösningsmedelsfria färg så får du en orginalprodukt som är helt miljövänlig och påverkar inte din omgivning negativt.

Vi använder endast orginaltapeter ifrån HP och inget skräp som man kallar för blueback eller annat. Läs mer om tapetpapperet vi använder här. Våra tapetpapper PVC fria och godkända enligt Greenguard certifieringen. Den stora fördelen med våra tapeter är att du enkelt tar bort dessa, utan att du behöver riva bort dem. Det eneda du behöver är vatten.

Utfall ingår alltid till din fördel.

Viktigt för dig att veta är också att när du beställer en förtryckt fototapet av oss så kommer bilden alltid att vara 50mm större runtom. Detta beror på ett utfall som följer med. Det kan vara bra att ha med ifall din vägg inte är helt rakt, eller du kanske börjat montera lite vid sidan av. Då är det aldrig fel att ha 50mm tillgodo.

 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan: