Dekorstil.se är den nya e-handelssiten som erbjuder självhäftande heminrending iform av väggord, väggdekaler och canvastavlor, kakeldekor med mera. Vi siktar på att erbjuda våra kudner ett stort växande sortiment. Vi har redan idag ett i vårt tycke stort sortiment, och det kommer att bli större allt eftersom tiden går. Vi har nyligen lagt in nya väggord med svenska fyndiga citat. Varje vecka kommer det nya produkter och vi jobbar hela tiden med nya uppslag iform av ideér och tankar. Fördelen med att använda sig av självhäftande väggord eller väggdekaler är att de går att ta bort när du vill byta. Tänk om du hade målat detta istället direkt på väggen, då hade det inneburit omtapetsering eller ommålning, och det hade tagit tid. Väggord av självhäftande material är att föredra då.

Lyhörda för kunderna önskemål.

Vi på dekorstil.se är alltid lyhörda på vårda kunders behov. Det finns en sak som kan vara en svårighet med att handla väggord på nätet, och det är emd att få tag i just den storleken du vill ha. Vi har lagt stor möda med att anpassa och välja ut de storlekar som vi anser vara mest gångbara utifrån ett allmänt perspektiv. Skulle det visa sig att du har andra önskemål, så tveka aldrig att ta kontakt med oss, så löser vi dina behov snabbt och enkelt. Vi vill ha extremt nöjda kunder eftersom det är grunden för vår verksamhet :)

En annan sak som är viktig för oss är att det vi levererar ut skall hålla en hög kvalité och inte vara något skit. Eftersom vi dagligen jobbar med reklam mot företag och organisationer så är det en grundsten i vår verksamhet att enbart använda oss av kända och riktiga kvalitetsmärken av de material vi tillverkar texter och annat av. Vi tror stenhårt på att kvalité lönar sig i längden och definitivt ger nöjda kunder. Vårt måtto är alltid att leverera kvalité till et så bra pris som möjligt. Detta tankesättet har vi implementerat även i dekorstil.

Hoppas att du finner något som väcker ditt intresse, och som sagt är det något du undrar över så tveka aldrig att fråga!

Välkommen!

 

Nya färger inlagda på Kakeldekor

Created By : 23-Oct-2013 Published In:

Idag har vi lagt in nya färger på vår kakeldekor. Vi kommer succesivt att uttöka sortimentet av olika former av kakeldekoren. Man börjar med att klistra nya utskurna ark som är i samma storlek som kakelplattorna är i. Man klistrar sedan den självhäftande kakeldekoren på befintlig kakelplatta. Kakeldekor är ett snabbt och säkert sätt att piffa till sin gamla utjänta kakel mot en ny fräsch färg oavsett om det är i köket eler badrummet. Med självhäftande kakeldekor fixar du detta på nolltid.Många brukar s´äga att fantasin sätter gränserna, men vi säger att det finns ingen gräns för fantasin. Låt bara kreativteten flöda och du har en egen design på din kakel! Den stora fördelen med självhäftande kakeldekor är att man kan ta bort det om man skulle vilja det. Tack vare att det är ett snällt och avtagbart klister så går även detta snabbt och enkelt. När man bytat färg på sin kakel kan man piffa till det ett snäpp till genom att sätta en kakeldekoration ovan på din kakeldekor, det blir liksom pricken över i:et. Då får man en extra personlig touch på sin kakel. Så vill du piffa till ditt kök eller badrum så beställ billig kakeldekor av oss, så blir du garanterat nöjd.

Nu startar vi bloggen på Dekorstil.se

Created By : 22-Oct-2013 Published In: Våra produkter

Idag kom vi igång med bloggen här på Dekorstil.se. Här kommer vi att blogga om våra produkter och annat relaterabart som rör Dekorstil. Nu är det snart nära att det är stor Grand Opening på vår webshop ! Nedräkningen har börjat. Vi jobbar för fullt för att fylla butiken med spännande produkter.

Vi hörs snart igen !