Frågor & Svar

Är alla angivna priser på Dekorstil.se är inklusive moms ?

Ja, alla våra priser är inklusive moms

Kan jag vara trygg med att handla hos Dekorstil.se ?

Ja, du kan vara helt trygg med att handla hos Dekorstil.se. Vi är väl medvetna om många kan känna sig osäkra på att e-handla, men vi kan försäkra dig om att vi som står bakom Dekorstil.se är ärliga människor som vill ha glada och nöjda kunder.

Vi har nyligen startat upp denna e-butik, och vi har i nuläget valt att avvakta med att skaffa certifieringen "Säker E-butik". I nuläget anser vi att vi kan använda dem pengarna bättre på att göra Dekorstil.se mer utbyggd och med fler varor och fler funktioner. Vårt småländska tankesätt är att ta ett steg i taget och skynda långsamt. Har du några funderingar kring oss som står bakom Dekorstil.se så besök vårt företags officiella hemsida www.skyltmakaren.se för mer information om vår huvudsakliga verksamhet.

 

Hur lång tid tar det innan jag har min beställning ?

Normalt så skickas din order dagen efter beställningen inkommit i vårt system om det finns i lager. Men bli inte förvånad om vi skickar samma dag :) 

 

Jag vet inte hur man beställer på internet, hur gör man ?

Självklart kan du beställa per telefon eller mail. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

 

Kan jag få hjälp att göra en egen design? 

Ja, självklart. Det är inga problem. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig till rätta.

 

Kan man ta ned kakeldekoren igen?

Ja det kan man. Kakeldekoren tillverkas av en icke permanent film som har ett avtagbart häftämne, vilket innebär att det inte skall lämna några limrester när man tar bort den från väggen.

 

Kan man få vilken storlek man vill?

I princip, JA. Dock finns det vissa begränsningar båda uppåt och nedåt, men mest nedåt :). Tag kontakt med oss antigen via telefon eller mail, så löser vi ditt behov.

 

Hur mäts storleken på bokstäverna?

I de storlekar som anges så utgår dessa ifrån ett maximalt rektangulärt mått som hela objektet ryms inom. Det kan skilja på någon millimeter så det är inga större avvikelser det är frågan om.

Stämmer verkligen färgerna på skärmen med verkligheten?

Viss avvikelse förekommer. Se vårt färgdatablad för ungefärliga upskattning av färgerna. Avvikelserna beror på olika inställningar på våra bildskärmar.

 

Stämmer verkligen färgerna på skärmen med verkligheten?

Utgångspunkten är att man inte skal förlita sig på de färger som bilder visar, man skall se dem som en referens att utgå ifrån. Varför det är så beror till största delen på att alla har olika inställningar på sina bildskärmar och därför blir det en avvikselse i färger. Vi kan dock maila en färgkarta som är någerlunda mer exakt än det som visas på webben.