Smidesskyltar

Genuina smidesskyltar

Smidesskyltar har blivit allt mer populär, dels beroende på dess genuina design och utformning samt utifrån större krav ifrån fastighetsägare och myndigheter, då det idag på vissa håll i landet kan vara mycket svårt att få tillstånd för en skylt i vissa sammanhang. En enkel lösning kan då vara att pryda fasaden med en vackert utformad smidesskylt som elegant smälter in i omgivningen.

Gamla anor

Smidesskyltarna har anor tillbaka i tiden sedan de gamla skrå-skyltarna. De kan antingen visa enbart symboler eller varor och tjänster som erbjuds, men oftast idag inryms både texter och logotyper. I Sverige finns det en lång tradition av denna typ av skyltning. Smidesskyltarna har i hundratals år varit butikernas ansikte utåt mot kunderna. En vackert utformad skylt och en väl anpassad logotype och text, kan det blir bättre för att fånga in kunderna och vägleda dem in i din butik? Väl värt att betänka är att denna typ av skylt också förmedlar ett budskap av stil och ett äkta hantverk. Med hjälp av vårt sortiment kan man välja om man vill ha en modern smidesskylt eller en klassiskt utformad sådan. Vi har försökt få fram så många teckensnitt som möjligt för att tillgodose båda slagen.

En stor del av de smidesskyltar som vi säljer är gjorda av aluminium, eftersom aluminium inte rostar. Dessutom pulverlackeras alla våra skyltar. Detta ger dig en skylt som kommer hålla sig fräsch i många år framåt, utan att du behöver tänka på rostunderhåll. Det enda som kan behövas göra är att hålla skylten ren så att algpålagring förebyggs.

Smidesskyltar med rätt belysning

Tänk också på att en smidesskylt kan bli otroligt fin om man belyser den på rätt sätt med mindre spotlights. Rätt gjort så får man en bra effekt på kvällen likaväl som på dagtid.

Vi hjälper dig med designen

Naturligtvis kan vi hjälpa dig med att specialdesigna skyltens budskap utifall att dina önskemål avviker ifrån de skyltlayouterna som vi har upplagda här. Vårt stora kartotek av tecksnitt och andra grafiskaelement ger dig en unik egen design på just din smidesskylt precis så som du vill ha den utformad. Vår stora ambition är att varje kund skall få sin egen touch som inte kan återfinnas hos någon annan.

 

 

Vy: Lista Rutnät
Sortering:
Visa:
Old Classic Rektangular
En rektangulär skylt med fina proportioner  som ger en...
2,600.00kr
Exkl. moms: 2,080.00kr
Old Classic Smidesskylt med 8-kant
Detta är en mycket vackert utformad skylt med en tidlös kl...
2,600.00kr
Exkl. moms: 2,080.00kr
Oval Smidesskylt Old Classic design
Här är den ultimata smidesskylten för dig som har en klas...
2,600.00kr
Exkl. moms: 2,080.00kr
Skylt Old Classic med dekor
Detta är en artikel med en Old Classic 8 kants smidesskylt ...
3,110.00kr
Exkl. moms: 2,488.00kr