Fototapeter

bild på fototapet som är klistrad bakom en soffa

Fototapeter som förändrar ditt hem eller företag från 280.- kr / m2.

Här på Dekorstil.se kan du nu köpa fototapeter med riktiga kvalitetsmotiv och som är tryckta med den senaste digitala tekniken. Fototapeten är här för att stanna och nu kan du även bli en lycklig ägare till en häftig tapet som kan förändra ditt hem. Alla våra fototapeter går att beställa till varje kunds egen unika anpassning. Det innebär att du som kund kan meddela oss att du vill ha ett visst motiv anpassat just till din väggsstorlek. 

Vår målsättning och högsta ambition är att vi ska kunna erbjuda dig fototapeter som ger dig det bästa både utifrån bildkvalité och materialkvalité samt inspiritation.Tänk på att fototapter kan både vara dekorativa som dekoration och också informativa som information exempelvis på företag ect. 

Vi använder oss enbart av en tapetkvalité som ger ett förstklassigt tryckresultat med otroligt fin färgåtergivning, mycket bättre än de andra vanliga på marknaden. Dessutom är materialet helt fritt ifrån PVC och tillsammans med trycktekniken som vi trycker våra fototapeter på så ger detta dig tapeter som är helt fria från gifter och lösningsmedel. Det fina med detta tapetpapper är att det också är avtagbart på ett riktigt smidigt sätt, också en fördel jämfört med andra tapet material på marknaden. Vårt tapetpapper uppfyller kraven i Greenguard certifieringen, som är en certifiering som försäkrar att en product är säker att användas i offentliga miljöer som skola och vårdinrättningar. Tillsammans med monteringsavsningen som medföljer varje beställning så monterar du enkelt våra tapeter utan att du behöver köpa hem tapetlim. Det enda du behöver är vatten och några enklare verktyg.

Snabbt enkelt och tryggt med våra fototapeter.

Vår shop är öppen dygnet runt och året om. Hos oss är det enkelt att beställa och du väljer det motiv som du vill ha. Många av våra motiv härstammar ifrån bildbanker ​ och vi betalar alltid licensavgift på varje utförd tryckning. Fördelen med bildbanker är att vi kan erbjuda förstklassiga bilder till högsta möjliga kvalité. Normal leverans tid efter det att du beställt är cirka 3-4 dagar med frakten inräknat. I de flesta fall skickas din beställning med Posten och du kan hämta ut ditt paket hos närmsta postombud.

Fototapet ifrån egen bild - ett sätt att bevara minnen.

Som alla vet så går det idag att fotografera med våra telefoner, IPads och surfplattor. Detta gör att det går att fånga ögonblicken som har det där lilla extra och bevara dem. Den nya tekniken innebär också att det går att göra fototapeter av dessa bilder. Vill du göra fototapet av dina egna bilder så går det att lösa på ett enkelt och smidigt sätt. Besök vår huvudsite och logga in i vår onlinetjänst där kan du skapa egna billiga fototapeter ifrån egna bilder. Förutsättningarna är dem samma och materialen dem samma höga som här. 

Vy: Lista Rutnät
Sortering:
Visa:
Fototapeter - Björkskogen
Skapa en trevlig björkdunge i ditt hem. Med denna fototapet...
2,000.00kr
Exkl. moms: 1,600.00kr
Fototapeter - Stor Tegelvägg
Gör ditt hem lite mysigare med en ny stor fototapet med teg...
2,300.00kr
Exkl. moms: 1,840.00kr