Om oss

Dekorstil.se drivs och ägs av reklamföretaget Skyltmakaren Signpoint AB.

Denna webbshop drivs som en naturlig spin-off verksamhet till vår normala verksamhet då vi tillverkar visuell reklam till företag och organisationer runt om i landet. Då denna kategori av produkter blev en större del av vårt företag, så tog vi beslutet att skapa en webbutik som vi renodlade till att enbart innehålla sådana produkter som riktar sig mot det privata hemmet och dess inredning. Det föll sig som ett naturligt steg att ta.

Eftersom vi har varit i reklambranschen i många år så var det inget svårt steg att ta eftersom att vi har kunskap och maskiner att göra dekaler och alla typer av dekorer. Vi har även här på denna shop valt att lägga ut även andra produkter som är gångbara inom hemmet såsom designade kuddar med mera.

Vi tillverkar allt själva och det gör att vi dels har korta leveranstider, samt att vi också har möjligheten att göra specialanpassningar så att det överensstämmer med kundens önskemål.

Inriktningen på denna webshop är som sagt mot det privata hemmet och privatpersoner, även om vissa av de dekorationer vi erbjuder här likaväl kan passa bra till företaget, skolor med mera. Vissa kategorier kan kanske tyckas ligga utanför det, såsom fordonsdekor, men eftersom vi vet att många söker efter vissa dekaler, och då vi igenom åren producerat vissa av dessa dekaler har vi valt att lägga upp dem här för att göra dem tillgängliga för dem som söker dem.

 

Vi hoppas att ni finner något intressant här på Dekorstil.se, och är det något som ni undrar över så tveka inte att ta kontakt !

Välkommen !