Fototapeter - Björkskogen

Modellnummer: BS230
Tillgänglighet: I lager
2,000.00kr
Antal:
 
Pris:
Exkl. moms: 1,600.00kr

Fototapeter - Björkskogen

Skapa en trevlig björkdunge i ditt hem. Med denna fototapeten så har du chansen att skapa ett lugnt rum i ditt hem. Denna fototapet betrycks med ett vacker motiv på björkstammar i samlad formation. Storleken på denna fototapet är 230cm hög och 350cm bred. Utöver detta mått tillkommer ett extra utfall om 5cm runt om alla kanter. Detta för att kompensera eventuella avvikelser på din vägg eller ifall att man kommer snett vid monteringen av tapeten. Är du intresserad av detta motiv men vi ha det till andra mått så kan vi utan problem hjälpa dig med att trycka dig egen fototapet unikt anpassade tapet just för ditt rum. Vi är lite av specialister att trycka i just stora format så detta är en enkel fix för oss. Oavsett vilken storlek du väljer på din fototapet så får du den alltid levererad tillsammans med en monteringsanvisning för just din tapets storlek.

Med vår fototapet får ditt rum nytt liv och ett annat djup än tidigare.

Vi trycker denna tapet på ett fint tapet material med riktigt bra skärpa som ger ett mycket bra slutresultat som håller i många år. Denna tapet levereras som våder om max bredd om 63cm. Mindre bredder kan förekomma för att anpassas till den totala bildbredden på vägg. 

Vi har snabb leverans och din fototapet är endast 2-3 dagar bort.

Storlek på denna förtryckta fototapet är :

Höjd: 230cm  x Bredd : 350 cm


Högsta kvalité med snabba leveranser

Alla våra fototapeter levereras på förstklassiga tapetpapper.  För att montera våra fototapeter behöver du inga direkt specialverktyg eller tapetlim. Det enda du behöver är vatten och tålamod. Med varje leverans medföljer en monteringsanvisning för just din beställda artikel med ritning och mått. Följer man denna anvisning så går monteringen av din fototapet fint, och slut resultatet kommer att bli jättebra. Det finns också filmklipp som vi kan maila länk på som underlättar din montering.

Tillsammans med vår vattenbaserade och lösningsmedelsfria färg så får du en orginalprodukt som är helt miljövänlig och påverkar inte din omgivning negativt.

Vi använder endast orginaltapeter ifrån HP och inget skräp som man kallar för blueback eller annat. Läs mer om tapetpapperet vi använder här. Våra tapetpapper PVC fria och godkända enligt Greenguard certifieringen. Den stora fördelen med våra tapeter är att du enkelt tar bort dessa, utan att du behöver riva bort dem. Det eneda du behöver är vatten.

Utfall ingår alltid till din fördel.

Viktigt för dig att veta är också att när du beställer en förtryckt fototapet av oss så kommer bilden alltid att vara 50mm större runtom. Detta beror på ett utfall som följer med. Det kan vara bra att ha med ifall din vägg inte är helt rakt, eller du kanske börjat montera lite vid sidan av. Då är det aldrig fel att ha 50mm tillgodo.

 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan: