Självhäftande heminredning skara nya rum i hemmet.

Write By: admin Published In: Demo Category 1 Created Date: 2013-10-31 Hits: 2301 Comment: 0
Dekorstil.se är den nya e-handelssiten som erbjuder självhäftande heminrending iform av väggord, väggdekaler och canvastavlor, kakeldekor med mera. Vi siktar på att erbjuda våra kudner ett stort växande sortiment. Vi har redan idag ett i vårt tycke stort sortiment, och det kommer att bli större allt eftersom tiden går. Vi har nyligen lagt in nya väggord med svenska fyndiga citat. Varje vecka kommer det nya produkter och vi jobbar hela tiden med nya uppslag iform av ideér och tankar. Fördelen med att använda sig av självhäftande väggord eller väggdekaler är att de går att ta bort när du vill byta. Tänk om du hade målat detta istället direkt på väggen, då hade det inneburit omtapetsering eller ommålning, och det hade tagit tid. Väggord av självhäftande material är att föredra då.

Lyhörda för kunderna önskemål.

Vi på dekorstil.se är alltid lyhörda på vårda kunders behov. Det finns en sak som kan vara en svårighet med att handla väggord på nätet, och det är emd att få tag i just den storleken du vill ha. Vi har lagt stor möda med att anpassa och välja ut de storlekar som vi anser vara mest gångbara utifrån ett allmänt perspektiv. Skulle det visa sig att du har andra önskemål, så tveka aldrig att ta kontakt med oss, så löser vi dina behov snabbt och enkelt. Vi vill ha extremt nöjda kunder eftersom det är grunden för vår verksamhet :)

En annan sak som är viktig för oss är att det vi levererar ut skall hålla en hög kvalité och inte vara något skit. Eftersom vi dagligen jobbar med reklam mot företag och organisationer så är det en grundsten i vår verksamhet att enbart använda oss av kända och riktiga kvalitetsmärken av de material vi tillverkar texter och annat av. Vi tror stenhårt på att kvalité lönar sig i längden och definitivt ger nöjda kunder. Vårt måtto är alltid att leverera kvalité till et så bra pris som möjligt. Detta tankesättet har vi implementerat även i dekorstil.

Hoppas att du finner något som väcker ditt intresse, och som sagt är det något du undrar över så tveka aldrig att fråga!

Välkommen!

 

Detta inlägg handlar om generella betingelser kring väggord och siten dekorstil.se.

Leave A Comment

Captcha